Нашата история

Когато се докоснахме до красотата на местността около язовир Дондуково, се усетихме близо до природата. Благодарение на изживяванията, които ни предостави това райско кътче – риболов в язовира, разходка по екопътека „Пътят към небесата“,  колоездене, ние се свързваме по уникален начин с планината. Именно тогава взехме решението да създадем възможността за всеки, който обича подобен тип преживявания, да се докосне до тях. За това създадохме място на комфорт в сърцето на Средна гора – къщи за гости „Аргирови“.

Защо престоят Ви при нас ще е незабравим?

Пълноценен отдих
Природата, заобикаляща къщите, прекрасният язовир Додуково и чистият въздух правят престоя на нашите гости зареждащ с много енергия и положителни емоции.
Вдъхновение от природата
Естествените материали, използвани за екстериора на къщите и в двора, създават усещане за близост към природата, хармония и уют.
Басейн с гледка към язовира
За любителите на плуването и за тези, които обичат да събират слънчеви лъчи, през лятото работи басейн с прилежаща зона за отдих.
Безплатен интернет
За тези, които макар и на почивка, не могат да се откъснат от модерния свят сме осигурили бърз и достъпен интернет на територията на комплекса.